راهنمای خرید لپ تاپ معماری

آخرین بروز رسانی: 2 تیر 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
راهنمای خرید لپ تاپ معماری

مهندسی معماری بیشتر برای طراحی و برنامه ریزی ساختمان و سازه ها تمرکز دارند. در دانشگاه ها، دانشجویان در مورد جنبه های مختلف معماری از جمله، طراحی، نقشه کشی، روش های ساخت و ساز و مدیریت پروژه را فرا می گیرند. از مهمترین ابزارهای مهندس معمار، کامپیوتر یا لپ تاپ است. نرم افزارهای معماری نیز در اولویت یک مهندس معماری قرار دارد. اما یک مهندس معمار با چه نرم افزارهایی سروکار دارد، چه لپ تاپی باید تهیه کند، مشخصات لپ تاپ معماری چیست برای خرید لپ تاپ مهندسی به چه نکاتی باید توجه داشت. همه این مسائل را در ادامه توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

نرم افزارهایی که یک مهندس معمار به طور معمول با آن کار میکند:

پردازنده CPU یا کارت گرافیک GPU کدام مهمتر است؟

هردو GPU و CPU هنگام استفاده از نرم افزارهای معماری مهم هستند، اما به طور کلی GPU (کارت گرافیک) بیشتر از سایر قطعات مورد توجه قرار میگیرد. کارت گرافیک در درجه اول وظیفه پردازش محتوای گرافیک سه بعدی را بر عهده دارد. در معماری، ایجاد تصاویر سه بعدی دقیق و واقع گرایانه از طرح ها، بخش مهمی از فرآیند طراحی است و یک کارت گرافیک با کارایی بالا برای این کار ضروری است. قابلیت‌های پردازش موازی GPU این اجازه را می‌دهد تا به سرعت محاسبات ریاضی پیچیده‌ای را که برای رندر کردن تصاویر سه‌بعدی لازم است انجام دهد. همچنین کارت گرافیک برای عملکرد روان و بهینه در نرم افزارهای معماری امری مهم قلمداد می شود.

در مقابل پردازنده مرکزی (CPU) وظیفه اجرای کلی نرم افزار را بر عهده دارد. یک پردازنده قدرتمند برای عملکرد روان در محیط نرم افزار (محیط کار Real-time) و پردازش مجموعه داده در محیط برنامه های معماری خودی نشان میدهد اما برای رندر تصاویر سه بعدی قدرت کافی را ندارد. به همین دلیل پیشنهاد می شود برای خرید لپ تاپ معماری از مدلی استفاده شود که از تراشه گرافیکی مجزا (Dedicated GPU) را در دل خود جای داده اند. توجه داشته باشید که قیمت لپ تاپ معماری با تراشه گرافیکی مجزای قدرتمند به مراتب بالاتر از لپ تاپ هایی است که از تراشه گرافیکی مجتمع (APU) بهره می برند.

مقدار رم مورد نیاز در لپ تاپ معماری

مقدار رم مورد نیاز به نرم افزارهایی که استفاده می کنید بستگی دارد. اما پیشنهاد ما برای شروع انتخاب لپ تاپی است که از 16 گیگابایت حافظه رم حداقل استفاده می کند. در ادامه بهتر می توانید متوجه شوید که هر نرم افزار معماری حداقل به چه میزان رم نیاز دارد و پیشنهادی ما برای این نرم افزارها چقدر است:

شایان ذکر است که مقدار رم توصیه شده به صورت میانگین در نظر گرفته شده است و تمام این موارد به نوع پروژه و پیچیدگی آن و همچنین نرم افزارهایی که به طور همزمان اجرا شده اند، بستگی دارد. به طور کلی هرچه حافظه رم بیشتر باشد، بهتر است و تا جایی که بودجه شما اجازه دهد، از مقدار رم بالا استفاده شود.

داشتن حافظه SSD اهمیت دارد؟

بله، داشتن حافظه پرسرعت SSD برای کار با نرم افزارهای معماری مهم است. SSD نوعی دستگاه ذخیره‌سازی است که دسترسی سریع‌تری به داده‌ها در مقایسه با هارد دیسک سنتی (HDD) فراهم می‌کند. هنگام استفاده از نرم افزار معماری، سرعت بارگذاری و ذخیره فایل های حجیم و مدل های پیچیده سه بعدی می تواند بر بهره وری و کارایی کلی تأثیر بگذارد. همانطور که گفته شد SSD NVMe سرعت خواندن و نوشتن بالایی را فراهم می کند و امکان بارگیری و ذخیره سریع فایل های بزرگ را به خوبی انجام دهد و عملکرد کلی و تجربه کاربر را به میزان قابل توجهی بهبود ببخشد. در حالی که SSD می تواند عملکرد را تا حد زیادی بهبود بخشد، اما تنها عاملی نیست که باید در نظر گرفته شود. عوامل دیگری مانند عملکرد CPU، عملکرد GPU و ظرفیت RAM نیز نقش مهمی در تعیین عملکرد کلی نرم افزار معماری دارند. همه قطعات به شکل درست باید انتخاب شوند تا عملکرد روان و راحتی را به شما ارائه دهد.

سایر موارد

صفحه نمایش، باتری نیز باید طوری انتخاب شود که عملکرد را تحت تاثیر قرار ندهد. انتخاب صفحه نمایش با رزولوشن 1920×1080 می تواند گزینه مناسبی به شمار رود. پنل نیز از نوع IPS انتخاب خوبی خواهد بود. در مورد باتری، از آنجا که کارهای سه بعدی باعث می شود مصرف باتری به سرعت کاهش یابد، پیشنهاد می شود که لپ تاپ بیشتر مواقع به برق متصل شود تا از حداکثر توان (Ultimate Performance) لپ تاپ بتوانید استفاده لازم را داشته باشید.
برند نیز شاید در آخرین لیست ما قرار گیرد، چرا که مشخصات سخت افزاری همواره در اولویت قرار دارد. خرید لپ تاپ ایسوس، یا خرید لپ تاپ hp و سایر مدل ها بیشتر به سلیقه شما در طراحی و علاقه شخصی شما بستگی دارد. در ادامه به سه مدل از لپ تاپ های پیشنهادی ما آشنا می شوید.

لپ تاپ لنوو مدل Gaming 3 JB

پردازنده مرکزی Intel Core i7-12700H
تراشه گرافیکی RTX 3050 Ti - 4GB
حافظه رم 32GB - DDR5
حافظه اصلی 512GB SSD NVMe
صفحه نمایشFull HD 1920x1080 - IPS Panel - 15.6”

لپ تاپ ایسوس مدل TUF Gaming FX 506HC

پردازنده مرکزی Intel Core i5-11400
تراشه گرافیکی RTX 3050 - 4GB
حافظه رم 16B - DDR4
حافظه اصلی 512GB SSD NVMe
صفحه نمایشFull HD 1920x1080 - 144Hz

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.